Donckers.nl op Facebook

Direct een afspraak maken ?

Peutergym bij Praktijk Donckers

Kwaliteit staat voorop!

PlusPraktijk HKZ iso 9001
Het moet duidelijk zijn welke kwaliteit wij u mogen geven. Wilt u weten hoe wij dit borgen?
Lees dan hier verder
 

Gratis sportspreekuur !

Wij bieden sporters een gratis sportspreekuur aan. Heeft u fysieke klachten tijdens en/of na het sporten? Met een goede diagnose van één van onze specialisten kan veel leed voorkomen worden.

Lees hier verder hoe wij u kunnen helpen.
Specialisaties van Praktijk Donckers
fysiotherapie check online Praktijk Donckers

Medische trainingstherapie

Bij deze therapiemethode worden spieren en gewrichten behandeld o.a. met de doelstelling de functies van spieren en gewrichten te normaliseren. De spieren worden hierbij getest op hun kracht en functie om van daaruit een verbetering te bewekstelligen.

De trainingstherapie zoals die in de praktijk wordt gegeven is persoonlijk en specifiek gericht op de wensen van de patiënt of behorend bij de klacht. Bijvoorbeeld: het revalideren na een knie- of heupoperatie en andere medische ingrepen of een hartaanval vallen onder de noemer medische trainingstherapie. Bij diverse vormen van nek- of rugklachten zijn bepaalde spiergroepen slecht ontwikkelt en andere juist overdadig. Bij de medische trainingstherapie wordt door de fysio - of manueel therapeut een exact passend oefenprogramma ontwikkelt welke steeds getoetst wordt en bijgesteld afhankelijk van de waarden en ontwikkelingen.

Heeft u vragen over dit onderwerp?
Neem dan contact op via ons centraal telefoonnummer: 0162-682799.
U kunt ook een email sturen naar fysiotherapie@donckers.nl