Donckers.nl op Facebook

Direct een afspraak maken ?

Donckers Fitplan

Kwaliteit staat voorop!

PlusPraktijk HKZ iso 9001
Het moet duidelijk zijn welke kwaliteit wij u mogen geven. Wilt u weten hoe wij dit borgen?
Lees dan hier verder
 

Gratis sportspreekuur !

Wij bieden sporters een gratis sportspreekuur aan. Heeft u fysieke klachten tijdens en/of na het sporten? Met een goede diagnose van één van onze specialisten kan veel leed voorkomen worden.

Lees hier verder hoe wij u kunnen helpen.
Specialisaties van Praktijk Donckers

Samenwerking met andere praktijken

De onderstaande samenwerkingspartners zijn naast hun eigen locaties ook gevestigd bij ons in de praktijk te Made (Lucia Eijckenstraat 78).


Verloskundigenpraktijk De Moriaen

Image7Zodra je zwangerschapstest positief is, kun je je bij Verloskundigenpraktijk De Moriaen je aanmelden. Zij werken in Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Made, Drimmelen, Helkant, Hooge Zwaluwe, Wagenberg en Hank. De verloskundige heeft spreekuur in de praktijk in Geertruidenberg en bij fysiotherapiepraktijk Donckers locatie te Made.
w: moriaen.nl
e: info@moriaen.nl


Podotherapie Het Verschil

Image1 De podotherapeut behandelt klachten die voortkomen uit afwijkend functioneren van de voeten of het looppatroon. U heeft geen verwijzing meer nodig van uw huisarts of specialist. Podotherapie behandelingen worden vergoed door de meeste aanvullende zorgverzekeringen.Voor meer informatie of het maken van een afspraak zie podotherapiehetverschil.nl


Praktijk Puur Jezelf

Image6 Praktijk Puur Jezelf is de praktijk voor iedereen die niet tevreden is over het leven dat hij leidt. De oorzaken kunnen sterk uiteenlopen. Wellicht heeft een ingrijpende gebeurtenis je uit balans gebracht. Misschien is het een uitzichtloze ziekte - kanker, reuma of diabetes – die je kwaliteit van leven ondermijnt. Maar ook bij lastige werksituaties, stress, burn-out, relatieproblemen, somberheid, angsten en zelfbeeldproblematiek biedt Puur Jezelf uitkomst.
w: www.puurjezelf.nu
e: info@puurjezelf.nu
t: 0162 - 229 119


Image2

De Voedietist

De diëtist is er om u te begeleiden met uw voeding. Ieder individu is anders. Als diëtist spelen wij hierop in en geven u een persoonlijk advies. Een advies op maat!

Wij begeleiden u ook als u algemene vragen heeft over gezonde voeding, zoals: eet ik wel gezond? Heb ik extra vitamines en mineralen nodig? Mijn kind wil vegetarisch eten, kan dat? Ik ben vaak moe, kan dit met mijn voeding te maken hebben? Kortom, voor alle vragen over voeding kunt u bij de diëtist terecht. Op verzoek van uw huisarts behoort een huisbezoek ook tot de mogelijkheden.

Afspraak maken? bel: 0172-444893
www.voedietist.nl


Image10

Zorroo (Zorggroep Regio Oosterhout)

Zorroo regelt in de regio Oosterhout de zorg voor patiënten met o.a. Diabetes mellitus type 2, COPD, hart- en vaatziekten of psychische problemen
w: Zorroo.nl


Image4

Edwin Duijn, pmc-europark (Echografie)

We hebben een samenwerking opgezet met Edwin Duijn van PMC-europark.
Edwin is o.a. fysiotherapeut, manueel therapeut, specialist in nek- & hoofdpijnklachten en echografist. Voor de laatst genoemde discipline (echografie) komt Edwin in de praktijk te Made. Bij een echografie worden er afbeeldingen van het te onderzoeken lichaamsdeel gemaakt met behulp van geluidsgolven. Op deze afbeeldingen worden eventuele afwijkingen en/of stoornissen zichtbaar. Een echografie is een volkomen pijnloos en onschadelijk onderzoek. De toevoeging van echografie aan een shockwave behandeling en andersom kan de effectiviteit van behandelen vergroten. Echografie kan voorafgaand aan een shockwave behandeling gebruikt worden om de te behandelen structuur te visualiseren en lokaliseren. Na afloop van een shockwavetherapie-behandeling kan met behulp van echografie de voortgang en het behandelresultaat bekeken worden.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Stel uw vraag bij uw therapeut of bel naar ons centraal telefoonnummer 0162-682799.


Image3

Osteopathie Marlie Klaasen

Voor iedereen die last heeft van lichamelijke ongemakken is een bezoek aan de osteopaat aan te raden. Of het nou gaat om migraine, nekklachten of pijn in de heupen, knieën of voeten bij het lopen, De Osteopaat onderzoekt zo volledig mogelijk het lichaam en gaat op zoek naar de oorzaak van de klacht
w: www.deosteopaat.nl/
e: info@deosteopaat.nl
t: 06 23 69 20 80.


De-droomboom.nl (Integratieve kindertherapie)

Image9Integratieve kindertherapie is een kortdurende en intensieve vorm van psychotherapie voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. (het basisschoolkind) Ieder kind is uniek! Hierdoor is iedere begeleiding een eigen proces voor ieder individu. Het kind staat centraal tijdens de begeleiding en bepaalt zelf het tempo.
w: de-droomboom.nl
e: info@de-droomboom.nl
t: 06-49293552Logopediebijons

Image8 Logopediepraktijk Logopediebijons is een gespecialiseerde praktijk voor (preverbale) logopedie en sensorische informatieverwerking therapie. De praktijk werd in 2010 opgericht door Lidwine Schoonhoff.
w: Logopediebijons.nl
e: info@logopediebijons.nl
t: 06-19404136


Entertrainment Factory

Image12 Op zoek naar (groeps)fitness in Made? Maak dan snel kennis met sportschool Entertrainment Factory, dé plek in Made voor fitness, gevarieerde groepslessen en Personal Training. Ervaar zelf de warme & gezellige sfeer van Entertrainment Factory.
w: Entertrainment-factory.nl
e: info@entertrainment-factory.nl


CK Active

Image11 Sporten in een private gym, onder begeleiding van jouw eigen personal trainer is dé meest effectieve trainingsmethode die er is. De persoonlijke aandacht, de juiste oefeningen, en de juiste kracht/cardio combinaties zorgen voor een resultaat waar je trots op kunt zijn
w: ckactive.nl
e: info@ckactive.nl