Donckers.nl op Facebook

Direct een afspraak maken ?

Donckers Fitplan

Kwaliteit staat voorop!

PlusPraktijk HKZ iso 9001
Het moet duidelijk zijn welke kwaliteit wij u mogen geven. Wilt u weten hoe wij dit borgen?
Lees dan hier verder
 

Gratis sportspreekuur !

Wij bieden sporters een gratis sportspreekuur aan. Heeft u fysieke klachten tijdens en/of na het sporten? Met een goede diagnose van één van onze specialisten kan veel leed voorkomen worden.

Lees hier verder hoe wij u kunnen helpen.
Specialisaties van Praktijk Donckers

Onze kwaliteit in beeld

Wij vinden het belangrijk dat voor u het duidelijk is met welke kwaliteit u geholpen wordt. Door ons jaarlijks extern te laten beoordelen (en certificeren) kunnen wij de kwaliteit die wij leveren naar u toe onderbouwen en borgen. Dit zodat u weet dat wij u elke dag met de beste zorg mogen helpen.

Onze kwaliteit wordt getoetst op :

a) klantervaring, feedback van u (Qualiview)
b) vakinhoudelijke uitkomsten (PlusPraktijk)
c) ons kwaliteitsmanagementsysteem (HKZ-certificering)


A)  Onze resultaten van uw feedback:
PlusPraktijkB)  De vakinhoudelijke uitkomsten

Het HCA bureau toetst ons op dit vlak, zij beoordelen onze ingezette behandeltrajecten en uitkomsten.
Door het behalen van dit certificaat zijn wij door CZ, Menzis, VGZ en de Friesland benoemd tot PLUS-praktijk. Dit houdt in dat wij tot een select gezelschap behoren van fysiotherapiepraktijken die bewezen hebben een goede kwaliteit te leveren.HKZ iso 9001C)  Het kwaliteitsmanagementsysteem

De Kiwa toetst ons op het kwaliteitsmanagementsysteem.
Dit gaat uit van de HKZ-norm, HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector, een branchespecifieke norm, gebaseerd op de ISO 9001. Om voor het HKZ-certificering in aanmerking te komen moet een fysiotherapiepraktijk aan verschillende (vakinhoudelijke en organisatorische) eisen en normen voldoen. Dit betekent dat de praktijk een plan heeft om zo goed mogelijk de beste kwaliteit te leveren. En dit ook naleeft en constant bijhoudt. De normen die HKZ hier aan stelt zijn internationaal erkende normen.