Donckers.nl op Facebook

Direct een afspraak maken ?

Donckers Fitplan

Kwaliteit staat voorop!

PlusPraktijk HKZ iso 9001
Het moet duidelijk zijn welke kwaliteit wij u mogen geven. Wilt u weten hoe wij dit borgen?
Lees dan hier verder
 

Gratis sportspreekuur !

Wij bieden sporters een gratis sportspreekuur aan. Heeft u fysieke klachten tijdens en/of na het sporten? Met een goede diagnose van één van onze specialisten kan veel leed voorkomen worden.

Lees hier verder hoe wij u kunnen helpen.
Specialisaties van Praktijk Donckers

Klachtenregeling

Sinds 1 januari 2017 is de Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg (Wkkgz) van kracht onder andere voor klachten en geschillen. Deze wet regelt hoe klachten over zorgaanbieders ingediend kunnen worden en hoe opvolging moet worden gegeven aan de klacht.

Op grond van deze wet moeten alle zorgaanbieders een klachtenregeling hebben, aangesloten zijn bij een geschilleninstantie en een onafhankelijke klachtenfunctionaris aanbieden. Fysiotherapie praktijk Donckers is aangesloten bij De Stichting Keurmerk Fysiotherapie, zodat uw klacht onafhankelijk beoordeeld en behandeld wordt.


Heeft u een klacht?


Meld het ons.
Als u een klacht heeft betreuren dit ten zeerste. Fysiotherapie Praktijk Donckers doet er namelijk altijd alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Uiteraard nemen wij een klacht zeer serieus. Mocht u daarom een klacht hebben, stuur een e-mail naar fysiotherapie@donckers.nl. Er wordt dan binnen 5 werkdagen contact met u opgenomen en als het goed is vinden we altijd een oplossing.

Wordt de klacht toch niet naar tevredenheid opgelost?
Dan kun je het klachtenformulier invullen en opsturen naar de onafhankelijke klachtenfunctionaris. De klacht wordt dan binnen twee weken in behandeling genomen.

Indien u meer informatie wilt of vragen heeft over de klachtenprocedure kan dit via klacht@keurmerkfysiotherapie.nl

bron: https://www.keurmerkfysiotherapie.nl/praktijk/klachtenregeling/