Donckers.nl op Facebook
Fysiotherapie Praktijk Donckers

Specialisaties in de Praktijk.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij binnen onze praktijk een ruim aanbod van behandelingsmogelijkheden en specialisaties. Klik hier voor het overzicht.
Per specialisatie kunt u zien wie van ons team in de praktijk gespecialiseerd is.
Specialisaties van Praktijk Donckers
De tarieflijst geldt voor behandelingen van patiënten die niet aanvullend verzekerd zijn en voor patiënten met een restitutie polis

Welkom bij 'Fysiotherapie Praktijk Donckers'

Bent u op zoek naar een goede fysiotherapeut? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Praktijk Donckers heeft een team met diverse therapeuten die allen hun eigen specialisatie hebben. Er zit dus altijd een therapeut tussen die u met uw specifieke klacht kan helpen. Meer informatie hierover is te vinden op deze website.
Heeft u na het bekijken van de site nog vragen dan kunt u ons rechtstreeks benaderen via e-mail of via de telefoon (0162-682799). U kunt natuurlijk ook even langskomen op onze locatie in Made

Kwaliteit staat voorop!

Het moet duidelijk zijn welke kwaliteit zorgaanbieders leveren, en wat de verschillen in kwaliteit zijn tussen zorgaanbieders. Juist nu door het zorgstelsel iedereen zelf kan kiezen waar hij zorg afneemt. Lees verder over Zichtbare Zorg Fysiotherapie (ZiZo)
 
PlusPraktijk HKZ iso 9001
fysiotherapie check online Praktijk Donckers
Contact: Made - Lage Zwaluwe -